Desserter
Desserter
Pære til dessert
En frisk pære er et herligt mellemmåltid. Men prøv også at bruge frugten i din madlavning. Den smager skønt i både det salte og det søde køkken. Her får du en nem opskrift på en himmelsk crumble med pære.
af Madwork/Inge Skovdal
13.08.2013
Foto: Inge Skovdal/Skovdal & Skovdal Fotografi.
4 personer
Crunchy crumble med pære
- 4 pærer
- 1 dl lys muscovadosukker
- 2 dl havregryn
- 1 dl mel
- 1 dl solsikkefrø
- 1 dl smeltet smør
- Desuden: Flødeskum eller vaniljeis
Chrunchy crumble med pære - sådan gør du
Skræl pærerne, fjern kernehuset, og skær pærerne i mellemstore stykker. Bland sukker, havregryn, mel, solsikkefrø og smeltet smør i en skål. Læg pærestykkerne i 4 ovnfaste skåle, og fordel havregrynsblandingen ovenpå. Bag crumblen i ovnen i ca. 20 minutter ved 200°.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Tip!
Server din chrunchy crumble med pære, som den er, med en klat flødeskum, eller giv en god vaniljeis til.
Få flere skønne opskrifter med pærer her
Elsker du pærer? Læs mere om pærer her Prøv også at lave en skøn chutney med pære og chili. Få opskriften her Se, hvordan du laver marmelade med pære, fennikel og citron her