Her vises 1-30 ud af 40 resultater
Forrige 1 2 Næste
Forrige 1 2 Næste

Forretter er den gode start på måltider, der skal være ud over det sædvanlige. Med forretter kan man ligge tonen og stemningen for resten af middagen. Samtidig er forretter en god måde enten at eksperimentere eller køre de helt klassiske forretter. Rigtige mange mennesker vælger at bruge fisk til deres forretter. Det giver ofte en frisk smag og let følelse op til den store hovedret, som ofte består af kød, især når der er blevet serveret forretter med fisk. Men der findes også lækre og lette forretter med oksekød eller bare grøntsager og salat. Mulighederne er mange, og afhænger af middagen. Forretter til en påske eller julefrokost vil f.eks. ofte bestå af sild i forskellige udgaver, mens de store middage kræver lidt finere og velovervejede forretter.  Det kan også være både sjovt og lækkert at servere mange små forretter med hver sit smagsindtryk i stedet for at fokusere på en stor forret. Forretter er som sagt, det der ligger stemningen for en middag og det er derfor vigtigt at den harmonerer med hovedretten. Harmonien for forretter ligger især i at være forskellig fra hovedretten. Det kan ofte blive et kedeligt smagsindtryk hvis dine forretter består af samme type kød som dine hovedretter. Kombinationerne af forretter er uendelige og du kan helt sikkert finde på forretter, som falder i dine gæsters smag. Her på siden har Isabellas samlet forretter til enhver smag og lejlighed, så det er helt sikkert muligt at finde inspiration til de forretter, der kan ligge en god og lækker bund for din middag. Så det er bare med at komme i gang og udforske alle vores forretter

Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk