Sådan fanger du æggeskal i dejen!

Du kender det med garanti: Det er næsten umuligt at fange den lille rest æggeskal, der uheldigvis altid ender i skålen, når du bager. Her er tricket til at fange æggeskal i dejen!

Onsdag, 7. juni 2017 - 23:06 - af Redaktionen.

Du kender det alt for godt! Du slår et æg ud i en skål for at tilsætte sukker og andre ingredienser, så du kan fremtrylle en lækker dej og bage en dejlig kage. Men lige når du slår ægget ud, ryger en lillebitte æggeskal i selve skålen. Det sker bare altid! Så irriterende, fordi det bare aldrig lykkes med at fange æggeskallen igen - den er simpelthen umuligt at fange.

Men nu har vi tricket, der hjælper dig med at fange æggeskallen, så du aldrig mere skal være bange for, at dine gæster får en knasende og ubehagelig kage-oplevelse, når de sætter tænderne i dit bagværk.

Læs også: Lækker sommertærte med bær og creme

Sådan fjerner du æggeskal i dejen:

Gør din finger våd med vand, og dyp den ned i skålen, hvor æggeskallen ligger og flyder. Wupti så kan du hive æggeskallen op uden problemer. Smart og supernemt! Vi har selvfølgelig testet tricket, og det virker!

Hvad køber du: Buræg eller økologiske æg?

Læs også:

Tips til januar
Sådan opbevarer du din mad grønnere