Se også
Aftensmad
Ribbensteg med rødkålssalat
Lav en ny, spændende anretning med ribbensteg og frisk, sprød rødkålssalat - du får opskriften her!
Opskrift og foto: Inge Skovdal.
20.11.2015
Vi elsker ribbensteg! Både på helt klassisk manér, og når den får nyt liv i andre spændende serveringer. Få opskriften på ribbensteg serveret på en bund af sprød rødkålssalat her!
Ingredienser
- 1 lille økologisk ribbenssteg, ca. 600 g, gerne fra dansk, fritgående svin
- 1 dl perlespelt
- ¼ lille rødkål
- 100 g tørrede abrikoser
- 2 æbler
- 100 g valnøddekerner
- 2 spsk. olivenolie
- Salt
Sådan laver du ribbensteg med rødkålssalat
- Steg ribbensstegen i ovnen ved 200° i ca. 1 time.
- Kog perlespelten efter anvisning på pakken.
- Snit kålen meget fint.
- Skær abrikoserne i tern og æblerne i tynde både.
- Hak valnødderne groft.
- Vend det hele med den kogte perlespelt og olivenolie, og smag til med salt.
- Skær den lune ribbenssteg ud i 8 chunks (eller skiver), og servér dem med rødkålssalat.