Cheesecake med citron og lakrids

I forlængelse af cupcakebølgen er den nye trend cheesecake i miniformat. De kræver lidt tid, men er nemme at tilberede og smager himmelsk.

Onsdag d. 31. juli 2013 - af Camilla Zarah La wes, Foto: Wichmann+Bendtsen Photography.

Cheesecake med citron og lakrids - det skal du bruge:
1 portion grundopskrift - få opskriften her
3 tsk rå lakridspulver
Fintrevet skal af 2 usprøjtede citroner

Cheesecake - sådan gør du:
Tilbered cheesecakes efter grundopskriften, men tilsæt 2 tsk rå lakridspulver og skallen af 1 usprøjtet
citron i kiksemassen, når du blender. Når kagerne er færdige og taget ud af køleskabet, drysser du dem med 1 tsk lakridspulver og skal af 1 usprøjtet citron.

Prøv også vores andre opskrifter på cheesecake:
Cheesecake med klassisk blåbærpuré
Cheesecake med kandiserede æbler
Cheesecake med kiwi og vaniljesyltede passionsfrugter
Cheesecake med chokolade