Cheesecake med kiwi og vaniljesyltede passionsfrugter

I forlængelse af cupcakebølgen er den nye trend cheesecake i miniformat. De kræver lidt tid, men er nemme at tilberede og smager himmelsk.

Onsdag d. 31. juli 2013 - af Camilla Zarah La wes, Foto: Wichmann+Bendtsen Photography.

Cheesecake med kiwi og vaniljesyltede passionsfrugter - det skal du bruge:
1 portion grundopskrift - få opskriften her

1½ dl vand
1 dl rørsukker
Kornene fra ½ stang vanilje
2 passionsfrugter
2 kiwier

Cheesecake - sådan gør du:
Tilbered cheesecakes efter grundopskriften, og sæt dem på køl. Kom vand, rørsukker, vaniljekorn og vaniljestang i en kasserolle, og bring det i kog. Lad det koge, til sukkeret er opløst. Afkøl lagen, og fjern vaniljestangen. Skær passionsfrugterne midt over, og bank kernerne ud med bagsiden af en ske. Læg dem i vaniljelagen. Skræl kiwierne med en kniv, og skær dem i skiver. Tag cheesecakes ud af køleskabet, og fordel kiwi og passionsfrugt på kagerne. Hæld lidt sukkerlage over, lige inden du server kagerne.

Prøv også vores andre opskrifter på cheesecake:
Cheesecake med klassisk blåbærpuré
Cheesecake med kandiserede æbler
Cheesecake med chokolade
Cheesecake med citron og lakrids