Kager
Kager
Mazarinkage med chokolade og appelsin
Forkæl dine gæster med saftig mazarinkage med et strejf af appelsin og masser af chokoladesmag. Lav mazarinkagen i små muffinforme - så får du de fineste minimazariner lige til at sætte på dessertbordet.
af Maja Ambeck Vase
19.01.2016
Foto: Columbus Leth.
0 personer
Mazariner
- 100 g marcipan
- 100 g sukker
- 100 g blødt smør
- 2 æg
- 30 g mel
- 10 g kakaopulver
- ½ usprøjtet appelsin
Chokoladeganache
- 150 g mørk chokolade
- 1½ dl piskefløde
Lav mazarinkage som afslutningen på en god middag. Når du serverer de her minimazariner, er der lige en tilpas sød mundfuld til hver, og så pynter de oven i købet på bordet med den fine chokoladeganache og revne appelsinskal på toppen. TIP: Hvis du ikke har en stjernetyl, kan du smøre lidt ganache på toppen af hver kage med en ske eller kniv. Det giver kagerne et lidt mere fladt udseende, men når den revne appelsin kommer på, ser det stadig flot ud. Du kan også lave kagerne i almindelige muffinforme. Så bliver der 8-10 stk. De skal bage ca. 5 minutter længere.
Prøv også: Mazarinkage med kartofler og pistacienødder
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Sådan laver du mazarinkage med chokolde og appelsin
- Riv marcipanen groft, og kom den i en skål. Tilsæt sukker og smør, og pisk det hele sammen. Pisk æg i 1 ad gangen.
- Hak chokoladen fint, og kom den i en skål.
Prøv også: Cheesecake med chokolade