Forretter

Chorizosnack med græskarkompot

Lav en snack af chorizo - en spansk, saltet pølse af hakket svinekød og paprika. De små hapsere er hurtige at lave og lige til at spise!
af Marie Melchior. 26.11.2008 Foto: Betina Hastoft.

Ingredienser

  • 200 g frisk chorizopølse
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rød chili
  • ½ dl olivenolie
  • 1 glas græskarkompot
  • Tandstikkere

Sådan laver du chorizosnacks med græskarkompot

  1. Prik pølserne med en gaffel, for at de ikke skal sprække i den høje varme.
  2. Mas hvidløget med en kniv, flæk chilien.
  3. Opvarm olien på en pande, og tilsæt hvidløg og hele den flækkede chili. Steg pølserne 2- 3 min. på hver side.
  4. Lad pølserne afkøle lidt, før de skæres i skiver.
  5. Anret med græskarkompot ovenpå.
  6. Sæt en tandstikker i hver, så de er nemme at spise.