Forretter

Hytteost med avocado, pære og spicy jordnødder

Nødder er en rigtig god kilde til det sunde umættede fedt – og så smager de himmelsk. De kan bruges på mange måder ikke mindst som topping på suppe.
af Redaktionen 8.08.2012

Det lækre bid i nødder og deres skønne smag giver karakter til al slags mad. Nødder kan bruges på mange forskellige måder. Som drys på yoghurt og suppe, som pasta eller som fyld i en sprød kage.

Tilberedningstid 20 minutter
4 personer

4 spsk barbecuesauce
8 spsk salt
100 g jordnødder
1 pære
4 blade mynte
100 g hytteost
Salt og peber
2 avocado, modne, men faste

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kog 1 l vand op med barbecuesauce og salt. Tilsæt jordnødderne, og lad dem koge i 3 minutter. Tag nødderne op med en hulske, og læg dem på bagepapir i en bradepande. Rist dem i ovnen i 10-15 minutter ved 160º. Afkøl og hak dem groft. Vask pæren, og skær den i små tern. Snit mynten. Rør hytteosten med pære og mynte, og smag til med salt og peber. Skær avocadoen ud i passende stykker, anret med hytteosten, og drys med de hakkede nødder.