Salat

Salat med babyspinat, hindbær og ristede mandler

Servér en skøn sommersalat med friske hindbær, ristede mandler og friskbælgede ærter til grillmaden. Få opskriften her!
af Camilla Lawes 8.07.2016 Foto: Wichmann+Bendtsen
Salat med hindbær og spinat
Om sommeren er der ikke noget bedre end at bruge de friske bær i alt fra kager til salater. Hindbær er gode at bruge i en helt enkel salat med blade af babyspinat, knasende ærter og mandler og blandet med en olie-eddikedressing. Prøv også: Verdens nemmeste salat med vandmelon

Salat med babyspinat, hindblær og ristede mandler

4 personerDet skal du bruge:
  • 300 g babyspinat
  • 50 g mandler
  • Fintrevet skal fra ½ økologisk citron
  • Havsalt
  • 125 g hindbær
  • 200 g friskbælgede ærter
Dressing:
  • ½ dl god olivenolie
  • 3 spsk balsamico
  • 1 tsk sukker
  • Havsalt og friskkværnet peber

Prøv også: Salat med tigerrejer

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan gør du:
  1. Skyl spinaten godt i koldt vand, og nip lidt af stilkene. Tør spinaten.
  2. Rist mandlerne på en tør pande, tag dem fra varmen, og krydr dem med citronskal og havsalt.
  3. Anret alle ingredienserne til salaten på et stort fad.
Dressing:
  1. Bland ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over salaten.
  2. Vend forsigtigt rundt, og server som tilbehør til sommerens grillmad.

Prøv også: Cæsar-salat med hjemmelavet dressing