Solbærmarmelade

En lækker marmelade, der er perfekt som fyld mellem to kiks.

Onsdag d. 29. maj 2013 - af Anita Banner og Susie Helsing Nielsen. Opskrifter: Marie Melchior og Helle Brønnum Carlsen. Foto: Niels Jensen, Colourbox, Betina Hastoft og Wichmann+bendtsen photography

6 personer

1 kg solbær
2 dl vand
700 g sukker

Hæld solbær og vand i en stor gryde, og bring det langsomt i kog under låg. Skru ned til svag varme, og lad solbærrene småkoge i 10 minutter. Tag låget af gryden, og rør sukkeret i. Kog videre ved middel varme i 15-20 minutter uden låg. Sluk for varmen, og lad marmeladen køle af. Hæld den derefter på rengjorte glas.

Mangler du glas til din marmelade, så se vores produkter i ISABELLAS-shoppen her.

TIP
Marmeladen kan holde sig et par uger i køleskabet. Hvis du vil gemme den længere, bør du tilsætte konserveringsmiddel. Den smager også godt rørt op med flødeskum i lagkage.