Annonce

Sprød julesalat med Prima Donna-chips

Se her, hvordan du nemt laver en sprød og lækker salat, der passer perfekt til efterårets skønne retter.

Torsdag, 7. september 2017 - 14:52 - af Annonce.

Servér fx salaten til en god svinemørbrad eller grydestegt kylling. Vi lover, det bringer lykke. Velbekomme! 

Se også: Fletbrød med chokoladefyld

Sprød julesalat med Prima Donna-chips:

4 personer

  • 1 fennikel

  • 1 håndfuld rødbedespirer

  • 2 julesalater

  • 50 g valnødder

  • 150 g Prima Donna

Dressing:

  • 1 dl valnøddeolie

  • ½ dl æbleeddike

  • salt og friskkværnet peber

Prøv også: Lammefrikadeller med mynte

Sådan gør du: 

  1. Skyl fennikel, og skær den helt tyndt på et mandolinjern. Lad fenniklen trække i en skål med koldt vand, til det krøller op. Skyl julesalaterne, og skær dem i tynde både. Rist valnødderne på en tør pande.

  2. Riv Prima Donna, og læg strimlerne i små bunker på bagepapir. Bag dem i ovnen ved 180° i 5-7 minutter, til osten er gylden.

  3. Dressing: Rør olie, eddike salt og peber godt sammen.

  4. Anret julesalat på et fad, og hæld dressing over. Top med fennikel, rødbedespirer, valnødder og Prima Donna-chips. 

Se også: Sådan fjerner du lugten fra vaskemaskinen
 

Se, hvordan du gør i videoen:

Læs mere om:

Læs også: