Se også
Salat
Tabouleh med friske grøntsager og urter
Tabouleh eller couscoussalat er noget af det nemmeste, du kan lave, som samtidig mætter godt, smager skønt og er sundt – få opskriften her!
af Marie Melchior.
20.05.2009
Foto: Betina Hastoft.
6 personer
Ingredienser
- 5 dl couscous
- 2 dl kogende vand
- 1 bundt bredbladet persille
- 1 bundt mynte
- 1 agurk
- 4 tomater
- 1 løg
- Saft fra 2 citroner
- 1 dl olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
Sådan laver du tabouleh
- Hæld couscousgrynene i en stor skål, og hæld det kogende vand over. Dæk skålen til med folie, og lad det trække, til grynene er møre, ca. 15 min.
- Hak krydderurterne fint.
- Skær agurk, tomater og løg i små tern.
- Fjern folien fra couscoussen, og løsn grynene med en gaffel. Tilsæt citronsaft og olie, og rør rundt.
- Rør krydderurter, agurk, tomat og løg i, og smag til med salt og friskkværnet peber.