Aftensmad
Aftensmad
Lækker grillet sommermenu
Dæk terrassen op med lanterner og vattæpper og byd dine gæster på grillmiddag under åben himmel. Vi har tilberedt tre retter, som kun kræver en minimal arbejdsindsats.
af Marie Melchior
3.06.2009
Foto: Betina Hastoft
Alle opskrifter er til seks personer.
Menu:
Velkomstdrink og snack
Pink grape med vodka og lime sojamandler
Forret
Jomfruhummer med persillepesto
Hovedret
Lammefilet i rosmarinmarinade med bagte kartofler og grøntsagspakker
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
PRAKTISK TIDSPLAN
- Tænd grillen, imens I nyder drinken
- Når grillen er hed, kan du lægge kartoffelpakkerne på ude i kanten, da de skal have længst tid
- Herefter griller du forretten
- Mens den spises, rykker du kartoffelpakkerne ud midt på grillen sammen med grøntsagspakkerne
- Når kødet skal grilles, rykker du pakkerne ud til siderne igen
- Vent med at grille desserten, til hovedretten er spist