Desserter og kager

Skyr med brunkager og blåbær

Lav en lækker og nem julemorgenmad her i december, og bland skyr med frugt og brunkager. Det vil med sikkerhed blive et hit!
af Timm Vladimir og Anne Moltke Hansen/ Foto: Line Falck 8.12.2016
Skyr med brunkager

Mangler du inspiration til en morgenmad som smager af jul her i december måned, så har vi den perfekte opskrift. Skyr er altid et godt udgangspunkt. Bland skyren med honning, frugt og drys bunkager ud over. Det vil give en crunchy og lækker smag.

Læs også: Bagte blommer med skyr og jernurt

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Skyr med brunkager og blåbær

4 personerDet skal du bruge til skyr med brunkager og blåbær:
  • 1 dl flydende honning
  • 6 dl skyr naturel
  • 6 brunkager
  • 1 bakke blåbær
  • 25 g tørrede tranebær
Sådan laver du skyr med brunkager og blåbær:
  1. Fordel honningen i bunden af 4 serveringsglas.
  2. Læg et lag skyr ovenpå, knus brunkagerne, og drys dem oven på skyren sammen med blåbærrene og tranebærrene.