Drikke

Espresso-martini med kaffelikør

Servér en dessertcocktail, hvor sødmen fra likørerne balancerer smukt sammen med bitterheden fra espressoen. MASH står bag denne opskrift på espresso-martini, der på fineste vis afrunder en god middag.
af Line Hvid. Opskrift af barchef Nikolaj Brøndsted fra MASH 3.10.2014

En sofistikeret dessertcocktail med espresso og likør - det er, hvad barchef Nikolaj Brøndsted fra MASH har udviklet.

Prøv den lækre opskrift på espresso-martini og nyd den drinken efter en god middag.

SE OGSÅ: En cremet udgave af Irish Coffee

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Opskrift på espresso-martini

Antal: 1

Det skal du bruge for at lave espresso-martini

  • 2 cl. Licor 43
  • 3 cl. vodka
  • 1 cl. Heering Coffee likør (eller en anden kaffelikør)
  • 2,5 - 3 cl friskbrygget espresso
  • Garnér med kaffebønner eller lidt revet muskatnød

Sådan laver du espresso-martini

  1. Kom alle ingredienser i en shaker med isterninger.
  2. Ryst shakeren kraftigt og si over i et afkølet cocktailglas.
  3. Ryst shakeren lidt, mens du skænker op for at få alt skummet med.
  4. Garner med 3 kaffebønner og server straks.

SE OGSÅ: Sådan laver du den bedste kop kaffe