Drikke

GIN&TONIC | 4 tricks til at spice klassikeren op

Hindbær, moste blåbær eller en timiankvist. Mere skal der ikke til for at gøre din gin og tonic til en helt ny oplevelse. IN giver dig fire hurtige tricks, du kan bruge til at spice din gin og tonic op.
af Christian Harpøth 25.08.2016
Gin og tonic

Det er de færreste, der ikke elsker en god gin og tonic en fredag aften med veninderne – eller på et hvilket som helst andet tidspunkt. Men måske synes du, at drinken er gået hen og er blevet lidt kedelig. Eller også har du måske bare lyst til at gøre lidt ekstra ud af din næste venindeaften.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

IN har afprøvet fire tricks, der kan gøre din gin og tonic til en helt ny oplevelse - og faktisk skal der ikke mere til end fx lidt hindbær, lidt moste blåbær eller en timiankvist.

DEN MED BLÅBÆR

Det skal du bruge til én drink:

  • En lille håndfuld blåbær
  • En kvist af en timianplante
  • En spiseske simpel sirup
  • Et shot gin
  • Tonicvand
  • Isterninger

Bland blåbærerne, timiankvisten og siruppen i et glas. Mos det med en morter til det bliver næsten flydende. Bland med et shot gin og fyld glasset op med isterninger. Tilføj til sidst tonicvanden til glassets top. Et voila!

Det skal du bruge til én drink:

  • En spiseske brun sukker
  • En kvist af en estragonplante
  • 50 ml grapejuice
  • Et shot gin
  • Tonicvand
  • Isterninger

Bland den brune sukker, estragonkvisten og grapejuicen i et glas. Mos det med en morter. Bland med et shot gin og fyld glasset op med isterninger. Tilføj til sidst tonicvanden til glassets top. Et voila!

DEN MED AGURK

Det skal du bruge til én drink:

  • Fem skiver agurk
  • Fire basilikumblade
  • To spiseskeer limesaft
  • Et shot gin
  • Tonicvand
  • Isterninger

Bland agurken, basilikumbladene og limesaften i et glas. Mos det med en morter. Bland med et shot gin og fyld glasset op med isterninger. Tilføj til sidst tonicvanden til glassets top. Et voila!

Det skal du bruge til én drink:

  • En lille håndfuld hindbær
  • En spiseske sirup
  • En spiseske limejuice
  • En teske rosenvand
  • Et shot gin
  • Tonicvand
  • Isterninger

Bland hindbærerne, siruppen, limejuicen og rosenvanden i et glas. Mos det med en morter til det bliver næsten flydende. Bland med et shot gin og fyld glasset op med isterninger. Tilføj til sidst tonicvanden til glassets top. Et voila!

LÆS OGSÅ: Sommer rosé | 3 drinks med den klassiske rosé