Drikke

Mango lassi

Opskrift på Mango lassi fra Rushy Rashids kogebog 'Mit pakistanske køkken'
af Rushy Rashid 22.05.2009
mango lassi

Mango lassi til 1 person
1 dl mangofrugt
1 dl græsk yoghurt
1 dl vand
1 spsk mynteblade
½ dl isterninger
1 tsk sukker

Mango lassi - sådan gør du:

Skræl mangofrugten, skær den i terninger og blend den med yoghurt og vand. Hak mynten. Tilsæt isterninger og mynte lige før servering, blend kort igen og server mango lassi i glas.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

TIPS OM MANGO LASSI
Mango lassi kan også bruges som dessert. Undlad i så fald isterningerne og mynten. Anret din mango lassi i portioner og frys til løs is i ca. 1½ time. Server din mango lassi med mandler i stedet for mynte.

SE OGSÅ RUSHY RASHIDS PAKISTANSKE SOMMERFEST