Fisk og skaldyr

OPSKRIFT | Laksefrikadeller og grønkålssalat med granatæbledressing

Prøv denne sunde hverdagsret med laksefrikadeller og grønkålssalat med granatæbledressing. Et komplet måltid fyldt det sunde fedtsyrer, protein og en stor mængde af vitaminer. Få opskriften her.
af redaktionen 29.12.2016
Laksefrikadeller og grønkålssalat med granatæbledressing

I denne opskrift er der grønkål - en rigtig vintergrøntsag, som er fyldt med fibre og vitaminer, som kan holde dig sund og friske hele vinteren. Få opskriften herunder.

LÆS OGSÅ: Tre opskrifter med grønkål du SKAL prøve

Laksefrikadeller og grønkålssalat med granatæbledressing

Portion: 4 personer
Tid: 25 minutter

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

INGREDIENSER:

  • 500 g laksefars
  • olivenolie til stegning

Grønkålssalat:

  • 400 g frisk grønkål
  • 50 g hasselnødder

Granatæbledressing:

  • 1 granatæble
  • ¾ dl olivenolie
  • saft af 1 citron + saft og
  • skal af 1 usprøjtet citron
  • 1 spsk. honning
  • salt

FREMGANGSMÅDE:

Grønkålssalat:
Rib grønkålen, skyl den, og skær den i grove stykker. Kog grønkålen i letsaltet vand i ca. 2 minutter.

Hæld vandet fra, og skyl kålen i koldt vand. Tør eller slyng kålen fri for vand, og læg den på et fad.

Rist hasselnødderne på en varm pande, nulr skallen af, og drys nødderne over salaten.

Granatæbledressing:
Flæk granatæblet, og hold det over en skål med skærefladen.

LÆS OGSÅ: Granatæble - én af de mest effektive superfoods