Grønt

Lækker fladbrødspizza med grøntsager

Lav en delikat fladbrødspizza med et lækkert vegetarisk touch. Her får du opskriften på fladbrødspizza med squash og gorgonzola.
af Louisa Lorang / Foto: Stine Christiansen 3.04.2014

I en travl hverdag er det fantastisk at kunne servere mad, der både er hurtigt at lave, og som ikke går på kompromis med smagen. Pizza hører til et af de valg, der tit bliver taget i hverdagen, og heldigvis kan du lave lækre pizzaer selv, der smager mirakuløst.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Prøv også opskriften: Rugpizza med forårsløg og vesterhavsost

Har du ikke tid til at bage pizzabunde selv, kan du bruge lækre fladbrød som en erstatning for de traditionelle bunde. Du kan købe fladbrød hos de fleste grønthandlere og i mange supermarkeder.

Opskrift på fladbrødspizza med squash og gorgonzola

Det skal du bruge til 2 personer:
• 1 fed hvidløg
• ¼ dl olivenolie
• 2 fladbrød
• Salt
• 1 squash
• 100 g gorgonzola eller en anden blå ost
• 1 bøffelmozzarella
• Salt
• 2 håndfulde rucola

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på maksimal ydeevne, og sæt gerne en bagesten på risten. Hak hvidløget fint, og rør det med olivenolie. Skær squashen i tynde skiver. Pensl to store fladbrød med hvidløgsolie, fordel squash, gorgonzola og frisk mozzarella på brødene. Dryp med det sidste af olien, og krydr med salt.

Bag fladbrødspizzaerne på bagestenen i den varme ovn i 6-12 min., eller til de er sprøde, og osten er smeltet og let gylden. Top med masser af rucola, og server straks, evt. med en ekstra salat til.

Tærte til aftensmad? Prøv en grønkålstærte med bacon

Få opskriften på endnu en lækker pizza

Lav en pizza med courgette og pancetta - en dejlig blanding af en mild grøntsag og saltet pølse, krydret med rosmarin, som smager fantastssk.

Få opskriften på pizza med courgette og pancetta her!