Black Friday-favoritter

Black Friday er verdens største udsalgsdag, som i år afholdes den fredag den 27. november! Den går i al sin enkelhed ud på, at detailbutikkerne skyder julehandlen i gang med gode tilbud og enorme rabatter på et hav af varer til stor glæde for alle forbrugerne. 

Traditionen er naturligvis ærkeamerikansk, men siden 2013, hvor de første butikker begyndte at fejre dagen, har traditionen vokset sig større og større i danskernes bevidsthed, og i år går det helt amok med hundredevis af spændende webshops og butikker, der alle deler rabatter og tilbud med op til 70 % rabat. 

FÅ EN OVERSIGT OVER ALLE BLACK FRIDAY-TILBUD HER!

Spar penge på dine favoritter

Hvad enten du er på udkig efter fint boligtilbehør, lækre køkkenhjælpere eller fine julerier, så er der masser af penge at spare! 

Nedenfor har vi samlet en håndfuld af vores favoritter, som vi er klar til at gå på jagt efter, så snart butikkerne slår dørene op! 

# 1: Bløde plaider

De kolde tider kalder på bløde plaider og tæpper, som vi kan varme os med og nyde synet af. Spar 18 % på på de blødeste plaider og tæpper ved at indtaste koden: bfdk18.

# 1: KØB DEN HER! / # 2: KØB DEN HER! # 3: KØB DEN HER!

# 2: Fine puder

Smukke puder kan man ikke få for mange af! Indtast rabatkoden bfdk18 og spar 18 % på smukke pyntepuder i alverdens farver og former.

# 1: KØB DEN HER! / # 2: KØB DEN HER! / # 3: KØB DEN HER!

# 3: Smukke julerier

Få 20 % på de smukke kalenderlys med rabatkoden blackfriday eller spar 18 % på smuk boligpynt fra Kähler med koden bfdk18.

# 1: KØB DEN HER! # 2: KØB DEN HER! / # 3: KØB DEN HER!

# 4: Gedigent køkkengrej

Det er nu, du især kan spare penge på det lidt mere bekostelige køkkengrej, som er uundværligt i køkkenet, men du skal være hurtig ved tasterne! 

# 1: KØB DEN HER! / # 2: KØB DEN HER! / # 3: KØB DEN HER!

# 5: Finurligt nips

Priserne er helt i bund, så nu kan du forny udtrykket i din bolig for næsten ingen penge. Vi er især på jagt efter disse tre!

# 1: KØB DEN HER! / # 2: KØB DEN HER! # 3: KØB DEN HER!

# 6: Skønne juletræstæpper 

Julen nærmer sig med hastige skridt. I år er vi på udkig efter et smukt nyt juletræstæppe, for de kan købes billigt nu! 

# 1: KØB DEN HER! / # 2: KØB DEN HER! / # 3: KØB DEN HER!

Få tidens hotteste trends endnu billigere, med en rabatkode til Zalando! Med en rabatkode kan du være med på moden uden at sprænge budgettet. –Find din rabatkode her zalando rabatkode