Annonce

Jule-idé: Pynt op med tørrede blomster

af Aller Creative Studio, annonce for bloomon 16.11.2020
De tørrede blomster kan trylles om til de fineste dekorationer til jul – og så kan de holde helt til påske. Se, hvordan du kan skabe en anderledes julestemning hjemme hos dig.

Det kribler i kreative fingre i denne tid, for i julen tilføjer vi gerne ekstra pynt til hjemmet og leger med gran, bånd og blomster til dekorationer i vindueskarmen eller på bordet.

En bæredygtig trend til jul

Årstidens natur har altid spillet en rolle i julens dekorationer, som typisk har taget udgangspunkt i gran og halm. I de senere år er de tørrede blomster dog vendt tilbage fra vores bedsteforældres blomsterbindingskurser og er i dag en meget stærk tendens - også i julens blomsterdekoratoner og kranse.

Blomsterdekoration 'Flowergram Shine' i julens farver fra bloomon er tørrede blomster i et display af træ og koster 259 kr. hos bloomon.dk - se mere her.

Med de bæredygtige briller på er det helt genialt, for her har vi et langtidsholdbart alternativ til de hurtigvisnende blomsterbuketter. Men det er ikke den eneste fordel ved de tørrede blomster.

Udover det bæredygtige aspekt kan de tørrede blomster også noget med strukturer og falmede farver, som passer ind i de skandinaviske boliger, hvor træfarverne ofte er fremtrædende.

Og så er det nemt. Med evighedsblomsterne, som de også kaldes, er det f.eks. muligt at pynte op med kreative dekorationer og opsætninger uden at bekymre sig om vandstanden i vaser eller visnede kranse.

Juleblomster i mørket

Ét er, at de tørrede blomster holder længere – et andet er, at de kan noget andet end deres friske pendanter, for de kan stå af sig selv.

Og så kan de stå flere steder. I modsætningen til både juleroser og julestjerner kan de tørrede blomster pynte der, hvor der ikke er lys. På den måde kan vi også få blomster og farver ind i hjemmets mørkere kroge, hvor de kan stå og skabe julestemning.

Tørrede blomster

Et anderledes og kreativt bud på en julet blomsterdekoration ses her i en ’flowerstone’, som bloomon har designet. Her står de udvalgte blomster i et display af sten og bliver nærmest til en lille juleskulptur i sig selv. Flowerstone fra bloomon koster 329 kr. Se mere på bloomon.dk her.

Om bloomon

I denne tid er det måske særligt vigtigt at lade dem vi holder af vide, at vi tænker på dem. Flowergrams og Flowerstones fra bloomon er sæsonens smukkeste tørrede blomster på ræd og række i et display af træ eller sten. Det hele er smukt indpakket og kan leveres ind gennem brevsprækken. Derfor er det en nem og smuk måde at sende en kærlig tanke og en smuk gave på én og samme tid. Uanset hvad du vælger hos bloomon.dk er det blomsterdesigns skabt med stor omhu og kreativitet, og alt kan levers direkte hjem til dig eller til én, du holder af. Se hele udvalget og læs mere her.