Byg din egen havebænk

DIY, genbrug, upcycling - alle sammen moderne fænomener, der fylder mere og mere i vores kreative bevidsthed. Det er heller ikke så mærkeligt, når du oplever glæden ved at bygge noget selv, om det så er fra bunden eller du anvender kasseret træ som genbrug. Selve DIY-idéen er en del af ISABELLAS' dna, og derfor har vi valgt at sætte fokus på hyggelige DIY-projekter til sæsonen, og således får du her 10 idéer til at bygge din egen havebænk.

Guide: Byg selv hævebænk

Vild med DIY projekter? Se hvordan du får en vinreol af en gammel palle!

En ting er at genbruge, en anden ting er at upcycle, dvs. at give en ting en anden funktion, end den det var skabt til. I lang tid har vi set kreative løsninger på siddepladser i form af kasserede paller, der bliver brugt som siddepladser og sofabord og lignende sager.
Som du kan se af nedenstående galleri, er det kun et lille udpluk af utallige muligheder. Her ser du en dør, der er anvendt som ryglæn på din nye bænk, og du kan såmænd bruge en del af et stakit til formålet.

Læs også: 6 ting der får dit hjem til at dufte!

Er det et mindre omfattende projekt, du leder efter, kan en klat maling også klare arbejdet, hvis din gamle bænk eller sofabord trænger til lidt kærlighed. En havebænk kan også nydes uden for sæson, og du kan overveje at bruge din bænk til at opbevare dine planter, når de ikke er beklædt med puder og tæpper i sommermånederne.
Kig med i galleriet og find inspiration til dit næste DIY-projekt i haven.

Læs også: Frisk havestolen op!