Annonce

Dæk et lysende julebord - idéer og inspiration

Af Aller Native, annonce for Sirius 7.10.2019
Med lysende glashjerter, juletræer og lyskæder er det ingen sag at dække et stemningsfuldt julebord. Se med her, hvor vi giver inspiration til fine, glimtende idéer, du nemt selv kan gøre efter.

Gør dette års julebord ekstra eventyrligt med lysende hjerter, juletræer og lyskæder som glimtende pynt på tallerkenerne og fine detaljer i borddekorationen.

Vi giver her inspiration med 3 smukke idéer, du kan gøre efter, når du skal dække bordet til en helt særlig anledning i december.

Hjertevarm kuvert

Ved at gøre noget ud af kuvertpynten viser du dine gæster, hvor meget de er værdsat - og det behøver ikke at være hverken svært eller tidskrævende for at få et resultat, der ser ud af meget.

Bind en lædersnor omkring en stofserviet, og bind samtidig et lysende Romantic Hjerte fra Sirius på snoren. Afslut ved at stikke en lille grankvist under.

Romantic Hjerte af klart glas med mønster, Ø 8 cm, 149 kr.

Juletræet på besøg

I stedet for at tænde lampen over spisebordet, er det meget hyggeligere at have små lysdekorationer stående på bordet. Disse Romantic Juletræer har fine mønstre i glasset og stråler som ægte juletræer.

Fås i tre størrelser: H 26 cm, 249 kr. H 22 cm, 199 kr. H 11½ cm, 199 kr. for to stk.

Glansfuld bordranke

Lav en lang ranke af grene, gran og kogler midt på bordet, og pynt den med den fine, enkle lyskæde Maggie med grøn ledning.

TIP: Er du til det moderne nordiske look, kan du mixe med grene, gran og kogler samt dug og stofservietter i en blågrå nuance.

Maggie lyskæde, L 3,9 m, 69 kr.

Læs om Sirius' juleinteriør på www.sirius.as eller få mere inspiration på deres Facebook-side

OM SIRIUS

Sirius producerer og skaber trendsættende lysdekorationer, der skaber den særlige og hyggelige atmosfære i hjemmet eller haven.

Alle øjeblikke fortjener et varmt og stemningsfuldt lys. Om det er julestemningen, haven eller borddekorationen, der skal have et ekstra touch, skaber Sirius' lysdekorationer den perfekte stemning.

Sirius har til formål at inspirere forbrugere til nye måder at bruge lys på og til at bringe lysdekorationer ind som en del af indretningen i det nordiske hjem.