I februar ser vi frem til ...

Selvom det er frostgrader udenfor, kan der sagtens være masser af varme og hygge indendøre. Vi glæder os til at tage hul på endnu flere DIY-projekter og at hive de bedste bageopskrifter ned fra kogebogshylden!

Mandag, 5. februar 2018 - 10:38 - af Freja Bang Lyngbo. Foto: Anita Lindberg, Karna Maffait og Tia Borgsmidt.

Vi forsøder februar med hjemmebag, kreative sysler og ild i pejsen. For mens havesæsonen stadig er på lavt blus, er der masser at tage sig til indenfor. Samtidig er februar måneden for et par sukkersøde højtider - og det skal selvfølgelig ikke gå nogens næse forbi! 

I februar glæder vi os til ...

... At passe godt på vores stueplanter og sikre deres overlevelse vinteren over. Selvom dine indendørs planter er beskyttet fra frosten udenfor, varierer det nemlig stadig, hvordan de skal behandles i løbet af året. 

... At bage romantiske kager til vores kære på Valentinsdag den 14. februar. 

... At drive vintergrene frem, så stuen trods årstiden fyldes med farver og dufte.

Se også: Sådan fjerner du kalk fra din bruseniche

... At tænde op i pejsen og hygge med tæpper og hjemmebag. En af redaktionens favoritter lige nu er denne kanelkage med kaffeglasur. Perfekt til en regnvejrssøndag!

... At lokke fuglene til ved at omdanne vinterhaven til en udendørs fuglerestaurant med frugttræer og bærbuske.

... At varme os på lune, velkendte gryderetter som fx svensk pølseret. 

Prøv også: Burger med pulled pork og vinterslaw

... At fejre international pandekagedag den 13. februar. Findes der overhovedet nogen, der ikke kan lide pandekager? Vi er i hvert fald ikke blandt dem! Vi er vilde med både de amerikanske, de sunde og de klassiske. 

... At fordybe os med kreative sysler som hækling og brodering. Boblemønstret hækling er virkelig populært lige nu, og vi planlægger at producere både klude, handsker og meget mere!

... At lyse haven op med lanterner, lyskæder og stearinlys. Det giver en hjerterar stemning, som er på sin plads i den mørke tid. 

... At sænke kroppen i et boblende, varmt badekar med hjemmelavet badesalt og ansigtsmasker. 

Læs også: Må man spise mad med mug?

Hvad glæder du dig til? 

 

Læs også: