Annonce

Få smukke negle med den rette underlak

En flot neglelak kommer bedst til sin ret, hvis basen, den ligger på, er i orden. Alt efter dine negles behov er det vigtigt at bruge den rigtige underlak, som kan styrke, pleje og beskytte dine negle.

Onsdag, 27. december 2017 - 23:01 - af Annonce.
Vidste du, at seks ud af 10 kvinder døjer med negleproblemer? Ofte fordi neglene enten er for bløde, tynde eller tørre. Derfor er det vigtigt at bruge en underlak, der passer til din type negle. Udover at styrke neglene, beskytter en underlak også mod, at dine negle bliver gullige, fordi farven fra din neglelak kan synke ned i de ubeskyttede negle og misfarve dem.
 

Lav en manicure, der holder

Når neglene er filet, og neglebåndene skubbet tilbage, er du klar til at lægge underlak på de rene negle. Underlakken hjælper den efterfølgende neglelak med at hæfte bedre og holde længere. Læg to tynde lag Mavala Neglelak i den smukke farve 288 Ginza, 42 kr. For at forsegle lakken er det altid en god idé at bruge en topcoat som Colorfix Overlak, 99 kr. Den beskytter ikke kun neglelakken, men giver også en flot glans, der får neglene til at se endnu smukkere og mere velplejede ud. Har du travlt, kan du slutte dine manicure af med at bruge den smarte Mavadry Spray, som sørger for at neglelakken tørrer på få sekunder, 100 kr. for 150 ml.
 

Underlak til tre forskellige negletyper

Mavala har udviklet tre underlakker, der dækker forskellige behov. Find den underlak, der passer til dine negle, ved at læse nedenfor.
 1. Er dine negle hårde og tørre, oplever du sikkert, at de også er mere skrøbelige og nemmere knækker, fx ved små stød. Her er det vigtigt, at du vælger en fugtgivende underlak som Mavala Barrier Base Underlak, der giver fugt til neglene og gør dem mere fleksible og dermed stærkere, 115 kr.
 2. Når neglene er bløde, tynde og skrøbelige, er det vigtigt at give dine negle en beskyttende underlak som Mava-Strong. Den er farveløs og både styrker og beskytter dine negle, 115 kr.
 3. Har du normale negle uden synlige problemer, er det stadigvæk en god idé at anvende en underlak. Mavala 002 Underlak kan beskytte dine negle mod at gulne og forlænger også neglelakkens holdbarhed, 100 kr.
 

Gode negleplejerutiner

 • Sørg for at have en god og regelmæssig rutine med en fast negleplejedag, fx om søndagen.
 • Undgå at kradse din neglelak af, da det svækker neglens overflade. Brug altid en god neglelakfjerner.
 • Hold pauser. Dine negle har godt af at få en pause fra neglelak – gerne nogle dage i træk.
 • Husk, at neglene skal være helt rene og fri for olie eller andre fedtstoffer, inden du lægger din underlak og neglelak.
 • Brug altid en underlak. På den måde kan du beskytte neglene mod at gulne. Samtidig med at neglelakken hæfter bedre, bliver neglene beskyttet og dermed stærkere og sundere.

Prøv også: Konfekt med dumlekaramel

 • Fil altid kun neglene i én retning. Ved at file frem og tilbage risikerer du at flosse neglene i spidserne og gøre dem mere skrøbelige.
 • Beskyt negle og hænder med gummihandsker, når du skal have hænderne meget i vand.
 • Brug håndcreme og lidt neglebåndsolie dagligt.
 • Er du i tvivl om, hvordan du plejer dine negle optimalt, kan du altid få gode råd hos Matas.

Læs mere om:

Læs også:

Vælg den rettet gryde