Frister for julekort og pakker 2017 - se, hvornår du senest skal sende julepost

Har du styr på, hvornår du senest skal sende julekortet eller aflevere julepakken til PostNord, hvis det skal nå frem inden jul? Se fristerne for julen 2017.

Onsdag, 6. december 2017 - 13:43 - af Redaktionen. / Foto: Claudi Thyrrestrup.

Julen står for døren, og det er tid til at sende dem, du holder af, en kærlig hilsen. Det er så hyggeligt at modtage et sirligt håndskrevet julekort med ønsket om en glædelig jul og godt nytår, et foto af de yngste familiemedlemmer med nissehuer på eller en hjemmelavet ønskeliste med posten. Men postnisserne hos PostNord har ekstra travlt hvert år i december, så de anbefaler, at du sender din julepost i god tid. Men hvornår er det, at du senest kan sende julekortene afsted?

Den vil du smage: Julens nemmeste cheesecake

Frister for julepost og pakker i julen 2017

  • 18. december: Sidste mulighed for at sende almindeligt brev. Du kan stadig sende Quickbrev eller pakke.
  • 21. december: Sidste mulighed for at bestille julegaver i mange netbutikker – tjek altid fristen hos netbutik. Samtidig er det også sidste mulighed for Quickbreve og pakker – hold øje med indleveringsfrist på posthuset.
  • 22. december: PostNord har sidste omdeling af breve og pakker.
  • 23. december: Sidste mulighed for at hente pakker på de fleste posthuse – tjek altid åbningstid på dit posthus.

I Danmark er et brev fremme senest 5 hverdage efter, det er smidt i postkassen. Lægger du julekortene i en postkasse mandag 18. december, bør julekortene være fremme med posten 22. december, som er sidste dag, PostNord deler postforsendelser ud. Almindelige breve koster i julen 2017 8 kroner at sende.

Fristen til Færøerne er i øvrigt 15. december for breve og 12. december for pakker. Til Grønland mellem 7. og 9. december alt efter, hvilken by dit brev skal til.

Du kan også downloade en printvenlig version af tidsfristerne på PostNords hjemmeside.

Julens smukkeste postkort

Glæd familie og venner med smukke julekort fra ISABELLAS. Et gammeldags julekort, sendt med posten, er nu stadig den hyggeligste måde at få en hilsen på. Derfor har ISABELLAS lavet to smukke julekort, som du kan glæde venner og familie med. 

Køb en pakke julekort inkl. kuverter for kun 39,95 kr. Pakken indeholder 4 julekort - 2 af hvert motiv. Køb julekortene hos føtex, Bilka, Aldi, SuperBrugsen eller Meny.

Julegaven, der bliver ved med at give

Står der kun sokker og underbukser på ønskelisten hos dine nærmeste, så overrask dem med cirka verdens bedste gave. Giv en julegave, der glæder hele året med et abonnement på ÌSABELLAS. Du kan vælge mellem 4, 8 eller 12 numre, og prisen starter fra 150 kr. Se mere her!

Du kan naturligvis også købe et abonnement på SPIS BEDRE til familiens madøre, dele haveglæde med et abonnement på Alt om haven eller forkæle din mor med et SØNDAG i postkassen hver uge. 

Læs mere om:

Læs også: