OM OS

Her kan du møde hele vores redaktion, der står bag ISABELLAS og Alt om haven.

Torsdag, 9. marts 2017 - 19:50 - af Redaktionen

Har du spørgsmål til kundeservice eller abonnement, kan du maile til: abo@aller.com eller ringe med dit spørgsmål på Tlf. 72 34 20 63 (Mandag-torsdag kl. 9-15, fredag kl. 9-14.30).

Vil du i kontakt med redaktionen, så skriv til os på: redaktion@isabellas.dk eller altomhaven@altomhaven.dk.

Redaktionen har svaret på, hvad der hver især gør os vilde med hverdagen.

Line Marie Laursen
Chefredaktør
line.marie.laursen@aller.com

- Jeg er en ægte hverdagsromantiker. Jeg er nemlig fan af alt det smukke, som hverdagene rummer, når man skræller det kedelige og alle pligterne fra - og kommer ind til kernen. Måltiderne, man spiser sammen. Duften fra en nybagt kage. En køn blomst i vindueskarmen, der måske er vokset lidt siden i går. Hygge i sofaen. Glæden over at omgive sig med smukke ting, der betyder noget. Og gentagelsen dag efter dag

Anita Banner
Livsstilsredaktør
anita.banner@aller.com

- Jeg er lidt af et madøre, og aftensmaden er absolut dagens højdepunkt for mig. Foruden selve maden er det nemlig det tidspunkt på dagen, hvor jeg får hygget med min mand og mine børn og hørt om deres dag. Selvom jeg har en travlt hverdag, prioriterer jeg (næsten) altid at lave aftensmaden fra bunden. Til gengæld er god mad for mig lig nemme retter som frisk pasta med laks, omeletter med grøntsager og wokretter med ”det, som køleskabet byder på”.

Dorte Zachariassen
Art Director
dorte.zachariassen@aller.com

- Jeg elsker at tage sommeren med ind i stuen og pynte frokostbordet med blomster og grene fra haven, at folde servietter og tænde stearinlys. Og jeg syntes at det er både sjovt og afstressende at lave ting med mine hænder, at klippe, klistre, folde og male og lave anderledes pynt, fine bordbort, personlige fødselsdagskort og vilde gaveindpakninger.

Charlotte Høyer
Kreativ grafisk projektleder
charlotte.Hoeyer@aller.com 

- Jeg har en lille have og har derfor ikke plads til en masse af vedligeholdelses krævende bede.  Derfor elsker jeg mine krukker på terrassen, hvor jeg kan skabe en sydlandsk stemning. Krukkerne er holdt i samme farvetoner, så hele udtrykket bliver enkelt og fint på få kvadratmeter. Mine efterårskrukker giver liv og farve i haven efterhånden som sommeren går på hæld.  Jeg planter dem bl.a. med pyntekål, buksbon og vindheks.

Kenn Römer-Bruhn
Havemand
kenn.romer-bruhn@aller.com

- Jeg er vild med at vågne op hver morgen, og se det allertidligste morgenlys. Og at høre fuglene, mens jeg fodrer hestene og hønsene, og afslutter med en runde i køkkenhaven i den tidlige morgenstund. Så kan humøret ikke blive meget bedre, og dagen er fra start allerede blevet en god dag.

Linda Østergaard
Digital redaktør
linda.oestergaard@aller.com

- Økologien er min småtingslykke, som jeg gerne hylder i hverdagen. Når jeg øko-snolder i den lokale helsekost, når jeg spiser de første sollune øko-tomater dyrket på min altan, når jeg putter øko-tandpasta på min søns tandbørste, når jeg besøger det ugentlige øko-marked med lokale råvarer, og når jeg putter nyvasket øko-sengetøj på dynerne.

Nanna Louise Teckemeier
Haveredaktør
nanna.teckemeier@aller.com

- Det lyder måske banalt, men at plante eller dyrke noget og se det vokse og trives. Jeg har altid alverdens dyrkningsprojekter kørende, og når jeg opdager, at nogle indsamlede frø har spiret, at en potteplante har sat en blomst eller en altanplante er vågnet op til dåd efter vinteren, så får jeg en spontan hverdagsoptur hver eneste gang.

Thea Lind Thomsen
Redaktionssekretær
thea.thomsen@aller.com

- Jeg har altid indrettet mig med farver. For det er vigtigt for mig, at jeg bliver glad, når jeg træder ind ad døren til mit hjem – og det er det, farver gør ved mig. Jeg er også vild med gør det selv-projekter, så det bærer mit hjem selvfølgelig præg af. Jeg har bl.a. hæklet flere tæpper, pudebetræk og klude. Det, synes jeg, gør hjemmet ekstrapersonligt og hyggeligt!

Kirsten Nielsen
Kreativ chef
kirsten.Nielsen@aller.com

- Der skal så lidt til at gøre en lille forskel i hverdagen; en buket på bordet, at man tog sig tid til at bage et brød på en torsdag eller at man gik lidt længere med hunden, fordi det stadig var lyst. Det er som regel uventet, giver energi og glæde og gør mig glad for hverdagen.

Læs mere om:

Læs også: