Annonce

Sådan får du sunde og stærke buksbom

af Aller Creative Studio, annonce for E. Marker A/S 5.05.2020
Sørg for, at dine buksbom får et løbende tilskud af naturlig og nyttig næring, og få sunde, stærke planter, der er mere modstandsdygtige over for sygdomme.

Buksbom bidrager med smukt grønt året rundt i haven. De stedsegrønne vækster kan stå som solitære planter spredt rundt i bede, som små lave eller mellemhøje hække eller som krukkevækster, du kan placere efter behov. De kan f.eks. være smukke at have stående ved indgangspartiet eller på terrassen.

Trives dine buksbom, vil de se friskt grønne ud året rundt. Mange haveejere har imidlertid buksbom, der døjer med gule blade eller det, der er værre – at de f.eks. rammes af buksbomkvistdød.

TIP: Giv bladgødning én gang om ugen fra maj til september.

Giv buksbom løbende tilskud

Du kan selv få sundere buksbom, der forbliver friske og grønne, ved f.eks. at give dem et løbende tilskud af bladgødning – gerne i kombination med at tilføre jorden en organisk gødning et par gange pr. sæson.

På den måde kommer dine buksbom i balance og bliver mere modstandsdygtige over for bl.a. buksbomkvistdød (Cylindrocladium buxicola).

En bladgødning er en gødning, som sprøjtes direkte på bladene frem for i jorden, og består af nyttige makro- og mikronæringsstoffer, der virker stimulerende for buksbomplanten.

Sådan anvender du bladgødning rigtigt

  • Forstøv/sprøjt indholdet ud på tørre blade én gang om ugen fra maj til september.
  • Må IKKE sprøjtes på bladene i direkte solskin.
  • Supplér med en god organisk gødning på jorden to-tre gange pr. sæson.
  • Vælg en bæredygtig og miljøvenlig bladgødning.

Bladgødning med naturlige planteolier

Bladgødningen indeholder også naturlige planteolier, der giver dine buksbom flotte blade og beskytter dem ved at holde bladene tørre og er med til at modvirke gule blade. Våde blade er mere udsat for svampeangreb.

For at dine buksbom kan optage næringsstofferne i gødningen, er den tilsat et naturligt afspændingsmiddel. På den måde optager planterne gødningen skånsomt igennem bladene.

Om GroGreen® Feed & Shine® Buksbom

Produktet er skånsomt over for naturen og dine buksbom. Mikronæringsstoffernes dokumenterede effekt giver dine buksbom et stærkt, sundt rodnet og plantetilvækst og forebygger effektivt mangel på jern, kobber, magnesium, mangan og zink.

GroGreen Feed & Shine Buksbom fås som 500 ml koncentrat til 249,95 kr. eller 750 ml klar-til-brug til 89,95 kr.

Du kan købe GroGreen® Feed & Shine® Buksbom i dit nærmeste planteskole eller havecenter.

Læs mere om GroGreen® Feed & Shine® Buksbom her!