Annonce

5 farverige ideer: Gør havemøbler og terrasse forårsklar

af Aller Creative Studio, annonce for Beckers 2.03.2020
Har vinterens kulde, blæst og regn sat sine spor på træterrassen og dine havemøbler, får du her 5 gode råd og farverige ideer til, hvordan du får gjort det hele klar til foråret.

Når foråret endelig gør sin entré med lunere temperaturer og lysere dage, strømmer vi udenfor. Her bliver vi mødt af en terrasse og havemøbler, der trænger til en kærlig hånd efter vinterens hårde vejr.

Inden du går i gang

Før du frisker træværk op, skal du altid vaske overfladerne med vand, evt. med lidt trærens i. Lad dem tørre, og slib evt. overfladen let med sandpapir, så materialet er modtagelige for den videre behandling. Husk at børste al slibestøv væk.

Sådan gør du:

  • Brug Beckers Perfekt træbeskyttelse til havemøblerne og Beckers Elit Træolie til træterrassen.
  • Stryg malingen på med lange penselstrøg for at mindske risikoen for striber på dine havemøbler. Vælg en bredere pensel eller en malerrulle til større flader.
  • Hvis din træterrasse opsuger olien meget hurtigt, skal du blive ved med at påføre olie, indtil træet er mættet. Jo flere lag du påfører, desto mørkere bliver overfladen.
  • Efter 30 minutter kan du tørre den overskydende olie af træterrassen.
  • Lad havemøblerne og/eller træterrassen tørre.

TIP Det meste kan males om – bare sørg for at gøre forarbejdet ordentligt. Så hæfter malingen bedre, og du får et resultat, som holder sig fint længe.

5 ideer: friske træterrassen og havemøblerne op med skønne farver

TIP Du kan også friske gamle jernmøbler op. Giv dem en farve, som passer ind i dit havemiljø. Vi har brugt Beckers Perfekt træbeskyttelse i farverne: Bärnsten 034 (bord), Rosenträ 066 (stol), Hö 024 (bænk) og Linne (stol).

TIP Vær ikke bange for at anvende nye farver på klassiske møbler. Vær kreativ og skab din egen personlige stil. Vi har brugt Beckers Perfekt træbeskyttelse i farven Gasoline 787.

TIP Hold træterrassen flot med Beckers Elit Træolie, der er en olie beregnet til årlig behandling af al slags ubehandlet, trykimprægneret eller tidligere olieret træ udendørs. Elit Træolie modvirker udtørring og dannelse af revner samt gør overfladen vandafvisende og let at vedligeholde. Bænken er malet med Beckers Perfekt træbeskyttelse i farven Malakit 084.

TIP Køb flere prøvespande med farver i skiftende nuancer. At male møbler, som står ved siden af hinanden, i forskellige nuancer, giver en fin og levende effekt. Vi har brugt Beckers Perfekt træbeskyttelse i farverne Isblå 784 og Skilla 779 (stole) og Himmelsblå 742 (bænk).

TIP Kig på omgivelserne! Hvordan matcher farverne, du har valgt, til facaden, haven og andre detaljer udenfor? Vi har brugt Beckers Perfekt træbeskyttelse i farverne Gneis 9124 (pergola) og Park 085 (skur).

Beckers tænker på miljøet

Beckers Perfekt træbeskyttelse er svanemærket, så du kan roligt male både dine krukker og møbler med god samvittighed. Læs mere på www.beckers.dk

Elit træolie til terrassen er vandfortyndbar, og dermed det bedste alternativ med højeste kvalitet i forhold til øvrige på markedet. Læs mere på www.beckers.dk