Nyd sommeren på din altan

Går ferieplanerne til Costa del altan i år, så fortvivl ikke. Man kan sagtens nyde sommeren fra altanen eller den lille terrasse, hvis den er indrettet smart. Vi har spurgt ISABELLAS' boligredaktør om et par gode råd.

- Når pladsen er trang, skal du først og fremmest gøre op med dig selv, hvad du vil bruge altanen til, og så vælge møbler efter det. Drømmer du om at kunne spise aftensmad derude, vil et cafésæt være oplagt, skal du dase, skal der måske være plads til en liggestol i stedet for, mens et lavt bord både kan fungere til morgenmad og eftermiddagshygge, fortæller Line Marie Laursen fra ISABELLAS.

Ifølge boligredaktøren er det vigtigt at vælge møbler, der ikke er for dominerende i farve eller størrelse, da det hurtigt kan virke klodset på en lille altan. Det er også en god idé at holde altangulvet nogenlunde fri for ting, så altanrummet ikke føles for tætpakket.

- Investér fx i altankasser i stedet for store gulvpotter, så du ikke bruger af den begrænsede gulvplads. Klapstole og et klapbord kan også være en god løsning, når pladsen skal udnyttes optimalt. Gå efter de små runde caféborde og -stole uden armlæn. De fylder ingenting, når de er klappet sammen, siger ISABELLAS' boligredaktør Line Marie Laursen.

altan altan altan altan
Indret din altan i
fransk stil - se vores flotte galleri her

 
Læs også, hvor nemt du giver dine planter gød-
ning her

 
Se vores flotte
galleri med lækre have-
møbler her

 
Gør stemningen
ekstra hyggelig på
din altan med denne smukke
lanterne. Køb
den her
altan altan altan altan
Fyld krukkerne på din altan med
krydderurter. Se
hvordan her

 

Undgå feljkøb til din altan - se hvad du skal købe her

 

Nyd aften solen
på din altan, og hold varmen med vores fine tæppe fra ISABELLAS-
shoppen. Køb det
her
Se hvor din nærmeste plante-
skole ligger her