I december ser vi frem til...

Dagene er mørke, men i julehjemmene er der masser af varme. December er den ultimative hyggemåned, hvor det er tilladt at spise flere søde sager og bruge mere tid på kreative projekter. Se vores decemberanbefalinger her!

Søndag, 25. november 2018 - 12:16 - af redaktionen. / Foto: Stine Christiansen og Inge Skovdal.

December er for mange en travl og stressende tid. Der skal bages og kreeres julepynt, for julen er bare bedst, når det meste er lavet fra bunden. Men der er ingen grund til at stresse, for sætter du forventningerne en smule ned og tager tingene helt i dit eget tempo, bliver det med garanti en meget hyggeligere måned. Og måske har du allerede startet i det små i de foregående måneder? Vi giver dig inspiration til, hvordan du kan gøre december til årets hyggeligste og varmeste måned, selvom det er koldt og mørkt udenfor.

Se også: 4 retter du kan lave i din æbelskivepande

I december glæder vi os til...

  1.  At lade os inspirere til årets julebordsdækning hos Royal Copenhagen inde i København. Bordene er dekoreret af forskellige personer, der med hver deres personlige præg har tolket julen og skabt sanselige universer og stemninger. Udstillingen har åbent hele december. 
  2.  At bage et saftigt kærnemælksbrød og nyde det i skumringen foran pejsen med masser af smør på. 
  3.  At fejre advent med kreative dekorationer af blomster, blade og grene som fx kristtjørn, hortensia og dadelgrene. 
  4.  At kigge forbi det bæredygtige julemarked Gro i Hvalsø d. 2. december. Der er mere end 20 stadeholdere på markedet, som alle har fokus på økologi, bæredygtighed og godt håndværk.
  5.  At bage pyntelige pistaciekranse, som kan pynte på juletræet - eller spises med det samme!   
  6.  At gå i kreahjørnet og kreere hjemmelavet julepynt, som disse søde papirhjerter eller disse fine hjerter i keramiklook.  
  7.  At pynte op med grønne juletableauer. Det er nemlig en hel videnskab for sig!
  8.  At pakke julegaverne sirligt ind med forskelligt papir, bånd og til og fra-kort i fine farver og mønstre.
  9.  At opleve særudstillingen Jul for herskab og tjenestefolk og få et indblik i, hvordan julen så ud i begyndelsen af 1900-tallet. Udstillingen finder sted på Gammel Estrup i Auning. 
  10. At gå i haven og ordne hyggelige haveprojekter til vinteren

Læs også: Forvand dine grankogler til naturlige luftfriskere

 

Smag også: Pavlova med et tvist af jul

Læs også: