Desserter
Desserter
Dessert: Hindbærdrøm
Når køkkenhaven bugner af friske råvarer, har du alle chancer for at lave alverdens fine desserter. Her får du opskriften på en sand hindbærdrøm!
Opskrift og
10.08.2015
foto: Inge Skovdal /skovdal.dk
Havens friske hindbær skriger på at blive plukket og serveret. Denne gang har vi forvandlet de fine bær til en sand hindbærdrøm!
Prøv også: Miniflødeboller med hindbær
Hindbærdrøm
(4 personer)
Det skal du bruge til hindbædrøm:
Ingefærsirup:
- Ca. 3 cm ingefær
- 1 dl sukker
- 2 dl vand
Desuden:
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
- ½ l hindbærsorbet
- 300 g hindbær
- 300 g blåbær
- Citronverbena
FÅ FLERE DESSERT-OPSKRIFTER HER!
Sådan laver du hindbærdrøm:
- Sirup: Skræl ingefæren, og skær den i 6 skiver. Kom dem i en lille gryde med sukker og vand, og bring det i kog. Lad det småkoge, til det er kogt ind.
- Si ingefæren fra, og stil siruppen i køleskabet indtil serveringen. Anret isen som kugler i 4 dybe tallerkener.
- Drys hindbær og blåbær over, dryp med sirup, og pynt med citronverbena.