kager

Blåbærkage med marcipan - få opskriften her
Pavlova-roulade med ribs
Gulerodskage med frosting
10 søde sommerlagkager
Karameltærte med nødder
Æble-gulerodsmuffins med kanel

Kager til alle!

”Lad dem spise kage”, sagde Marie Antoinette. Og hun var jo dronning, så vi må hellere adlyde og spise nogle kager. Men først skal vi jo lige have bagt dem. Og det skal ISABELLAS nok hjælpe dig med!

Det er nok ingen hemmelighed, at ISABELLAS elsker kager, og derfor har vi også en masse opskrifter på det dejlige bagværk. Her kan du finde opskrifter på kager til hverdag, til fest, til jul, til en fredag aften alene hjemme, hvor ingen kigger, til eftermiddagskaffen, til dessert, til fødselsdag – ja, kager til enhver lejlighed.

Leder du efter en opskrift på gammeldags æblekage, sprøde småkager, delikat chokoladekage, en flot lagkage med marcipanovertræk eller en lækker, cremet cheesecake? Her kan du finde opskriften på lige den kage, du søger.

En kage er jo ikke bare en kage. Gode kager skal være tilpas søde, tilpas bløde, og så må de jo også godt være flotte at se på. Derfor kan du finde opskrifter på virkelig flotte kager her. Og alle opskrifterne er forsynet med billede, så du kan se, hvordan dit bagværk kommer til at se ud.

Men vi har ikke bare opskrifter. Her på siden kan du også finde en trin-for-trin-guide til, hvordan du laver kransekage, en guide til, hvordan du laver marcipanroser, og interview med vinderen af "Den Store Bagedyst".

Uanset hvilke kager du har lyst til at bage – og spise – så har ISABELLAS lige den opskrift, du leder efter.

God fornøjelse og velbekomme!