Kager

Sunde hindbærkager med kokos

I disse hindbærkager mødes det sunde og det søde i en skøn forening, og takket være det naturlige sukker fra ingredienser som dadler og hindbær, kan du spise dem med god samvittighed morgen, middag og aften!
Nanna Louise Post Larsen 18.03.2015 / Foto: Inge Bøggild

Disse sunde hindbærkager er både gluten- og laktosefri, så de kan snildt serveres for både allergikere og de kaloriebetænkelige med god samvittighed. Og det bedste af det hele er, at du kan lave dem i et snuptag, når den søde sult melder sig, for de skal nemlig slet ikke bages!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Chokoladecupcakes med karamelcreme

Sunde hindbærkager med kokos

(6 kager)

Det skal du bruge til hindbærkager:

  • 1 dl pekannødder
  • 8 tørrede dadler, gerne medjool
  • 1 tsk. kokosolie, skal have stuetemperatur
  • 1 dl rawkakaopulver
  • 1 tsk. ren vanilje (uden sukker)
  • Hindbær
  • ca. ½ l kokosfløde (helsekostbutikker)
  • Lidt ren vanilje
  • Usprøjtede hornvioler eller hindbær

FÅ INSPIRATION TIL BOLIGEN OG HAVEN LEVERET DIREKTE TIL DØREN MED ISABELLAS!

Sådan laver du hindbærkager:

  1. Mal pekannødderne til mel i en blender. Bland det med dadler, kokosolie, kakao og vanilje til en ensartet dej – ælt det sammen med hænderne og ikke i blender.
  2. Læg dejen på et stykke bagepapir, og rul den flad, til den er lidt under 1 cm tyk. Stik 12 bunde ud med en rund udstikkerform eller et glas.
  3. Pisk kokosfløden i ca. 2 minutter med en håndpisker, så den bliver til flødeskum.
  4. Læg ca. 4 hindbær på 6 af bundene samt en klat kokosflødeskum og endnu en bund ovenpå.
  5. Kom resten af skummet i en sprøjtepose, og pynt toppen med lidt skum og 1 hornviol eller 1 hindbær.

Tip! Meedjooldadler er større end almindelige dadler og har en dybere og mere karamelagtig smag. De kan købes i Irma og hos etniske grønthandlere.