drikke

Snaps med mynte og lime
Æblesaft
Sangria med brombær

 

Drinks, drinks, drinks…De fleste tænker nok på noget med alkohol, og måske noget farverigt og med en sjov paraply, når de hører ordet drinks.

Men drinks er jo meget mere end det. Drinks er egentlig bare det engelske ord for ”drikke”. Og netop derfor er de drinks, du finder her på siden alle mulige slags drikke – varme og kolde drinks, med og uden alkohol, simple og avancerede.

ISABELLAS giver dig skønne opskrifter på drinks til hverdag og til fest. Søger du opskrifter på lækre smoothies, en lunende julete, eller vil du prøve kræfter med at lave din helt egen snaps, er du havnet det rette sted.

De fleste går meget op i, hvilken mad de skal servere, når de får gæster. Men hvad med også at gøre lidt mere ud af nogle lækre drinks? Det behøver jo ikke være avancerede, farverige cocktails. Dine gæster vil helt sikkert sætte pris på skønne drinks som aperitif, eller måske en lun lumumba eller hjemmelavet iskaffe efter middagen?

Nogle drinks egner sig bedst til at blive nydt alene, mens andre drinks går udmærket sammen med mad. Man kunne jo prøve at sammensætte en hel drinks-menu til middagen?

Kast dig ud i vores opskrifter på drinks, og har du roser, kommentarer eller forslag til variationer, er du mere end velkommen til at dele dine erfaringer i kommentarfeltet under opskriften.

God fornøjelse! Og husk, også drinks skal smages til ;)