Forretter

Asparges er en delikat spise både som tilbehør eller i forretter.

Asparges smager fantastisk både rå eller grillede i salater eller sammen med andre grillede grøntsager.
af Susie Helsing Nielsen 6.05.2009 Foto: Jakob Valling/valling.com

Nem salat
En lækker salat af let kogte grønne asparges, mozzarella, basilikumblade og langtidsbagte halve daddeltomater.
Tomaterne skal først drysses med salt, peber og sukker, lægges i et fad og bages i ovnen i 2 timer ved 50°. Spis salaten til frokost eller som tilbehør til kød.


Grillede grøntsager
Grillede grøntsager er en herlig spise som tilbehør til en god saftig bøf. Vi har valgt at grille hvide asparges, halve hvidløg og auberginer i skiver.
Grill dem ude på grillen eller som her på en grillrist på gaskomfuret. Drys grøntsagerne med salt, inden du griller dem. Server med lidt persille og en olie-eddike- dressing.