Forretter

Bruschetta med ærter, spirer og parmaskinke

Servér disse knasende sprøde forårs-bruschetta til forret – og lad forårsstemningen brede sig.
Opskrift og 28.02.2020 foto: Inge Skovdal/skovdal.dk.
Forårsbruschetta med ærter og ærtespirer
4 personer

Bruschetta

  • 800 g ærter i bælg (eller 250 g bælgede eller optøede ærter)
  • 1 fed hvidløg
  • 50 g mandler
  • 25 g parmesan
  • ½ dl olivenolie
  • Lidt revet usprøjtet citronskal
  • Salt
  • 1 baguette (fra bageren)
  • 4 skiver parmaskinke
  • Ærtespirer

Bruschetta er en klassisk italiensk forret eller snack, som er dejlig nem at lave og som altid smager af mere. I denne opskrift har vi byttet tomaterne ud med lækre ærter, der med deres skønne grønne farve og dejlige, knasende smag emmer af forår. Velbekomme.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

BRUSCHETTA MED ÆRTER, SPIRER OG PARMASKINKE - Sådan gør du

  1. Bælg ærterne, og blend dem med hvidløg, mandler, revet parmesan og olivenolie. Smag til med revet citronskal og lidt salt.
  2. Skær skiver af brødet, og rist dem i ovnen sammen med parmaskinken i ca. 3-5 minutter ved 200°. Lad begge dele afkøle.
  3. Smør brødene med ærtepesto, og pynt med ristet parmaskinke og ærtespirer.