hovedretter

Kylling carbonara
Græskarsuppe med chili og feta
Cremet kyllingelasagne
Tomattærte med asparges og purløg
Hjemmelavet pasta
Aspargestærte med ricotta
svampetærte

Madopskrifter på hovedretter
Her på siden kan du finde en hel bunke af de bedste madopskrifter på hovedretter fra ISABELLAS. Vi giver dig både de traditionelle madopskrifter og madopskrifter, der har fået et twist. Alle madopskrifter på hovedretter er gratis, så du nemt kan få lige de madopskrifter, du skal bruge.

Her kan du finde madopskrifter på alt fra klassisk gullasch over flere forskellige slags pizza og til fantastisk lammefilet i rosmarinmarinade. Kort sagt, der er madopskrifter til enhver lejlighed.

Der er madopskrifter på retter som osso buco og rødvinsbraiseret cuvette til dig, der har god tid, og hurtige madopskrifter til dig, der skal lave mad i en fart. Og vi har gjort det nemt for dig. Fx har vi samlet madopskrifter på 10 nemme hverdagsretter i et galleri, så du hurtigt og nemt kan finde lige de madopskrifter, du har brug for.

Flere af vores madopskrifter forudsætter grundlæggende færdigheder i køkkenet, for vi ved jo, at ISABELLAS’ læsere ikke er uefne udi madlavningen, og derfor har vi selvfølgelig tilpasset vores madopskrifter, så du også bliver lidt udfordret.

Klik dig igennem alle vores madopskrifter på hovedretter og find de madopskrifter, du bedst synes om. Hvem ved, måske finder du lige de madopskrifter på lækre madpandekager eller mad i stegeso, som du længe har ledt efter.

Få lækre madopskrifter på hovedretter, som dine gæster med garanti vil sætte pris på. ISABELLAS er altid klar med madopskrifter til enhver lejlighed.

God fornøjelse!