Aftensmad

Pandekager med rucola

Pandekager med lækkert fyld er en sund og let aftensmad, som du nemt kan lave på en travl aften. Her får du en lækker opskrift med rucola, mozzarella, krydderurter og tomater.
af Marie Melchior 5.03.2009 Foto: Jes Buusmann

Denne opskrift på pandekager med fyld er en en nem og smagfuld ret, som passer perfekt til en hverdagsaften. Opskriften indeholder blandet fyld af rucola, tomater, mozzarella og krydderurter, men det kan sagtens erstattes med dine egne yndlings salater og krydderurter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Madpandekager - 6 lækre opskrifter!

Server en stak pandekager med dit yndlingsfyld på en hverdagsaften eller til festligere lejligheder. Pandekager med fyld er et let og lækkert måltid, som egner sig både som hurtigt aftensmåltid og som små forretter til en festaften, når de er skåret i mindre stykker.

Det skal du bruge:
(6 personer)

24 cherrytomater
100 g rucola
200 g mozzarella
6 færdigbagte madpandekager
1 spsk. tørret basilikum
En potte frisk basilikum
Salt og peber

Læs også: Pandekager rullet som cannelloni!

Sådan gør du:

  • Skyl og skær cherrytomater i små tern.
  • Skyl rucolaen, og dup den tør.
  • Skær mozzarellaen i små tern.
  • Læg en pandekage på en varm pande. Fordel mozzarellatern over, og strø lidt tørret basilikum over osten. Når osten er smeltet, tilsæt frisk basilikum, tomattern og rucola.
  • Krydr med salt og peber, og fold pandekagen til en halvmåne.

Læs også: Pandekager - opskrift!