Lavendel vinaigrette med spiselige blomster
Vinaigrette med spiselige blomster - det skal du bruge:
En lækker vinaigrette, som får en flot farve i flasken, hvilket gør den dekorativ på bordet.
Opskriften giver 250 ml.
2 fed hvidløg
1 flaske hvidvinseddike
9 blomster fra lavendel
Vinaigrette med spiselige blomster - sådan gør du:
Pil hvidløgene, og læg dem ned i en flaske med stænkeprop, som kan indeholde 250 ml. Skyl lavendlerne, og kom dem i flasken. Hæld hvidvinseddiken i flasken, og sæt proppen i. I løbet af et par timer vil eddiken blive lyserød, og farven tager til i løbet af de næste par dage. Eddiken er klar efter 8 dage og er god at bruge i alle former for salater.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Tip!
Er du ikke så vild med lavendel, kan du prøve at komme rosenblade eller blomster fra andre spiselige blomster i flasken.