I november ser vi frem til...

Vi er på kanten mellem efterår og vinter, og temperaturen falder stadig. Men heldigvis er der masser af gode ting at tage sig til, for hvem siger man ikke kan hygge sig indendøre? Bliv inspireret til novembers gøremål her!

Mandag, 16. oktober 2017 - 15:58 - af Freja Bang Lyngbo. Foto: Kira Brandt.

Der er ikke meget, der slår indendørs hygge med tændte stearinlys, varme tæpper og ild i pejsen. Selvom det er en kold tid, holdes hjerterne varme af hyggelige stunder. Vi har samlet ti af de ting, vi glæder os allermest til i november.

Se også: Lys i efterårshaven / dekorér din have

I november glæder vi os til...

  1. At tage hul på juleforberedelserne, så vi ikke skal bruge december på at stresse. Lav fx snaps allerede nu - redaktionens favorit er for tiden en hjemmelavet variant med lime og mynte.
  2. At svinge haveredskaberne udendørs. Selvom det er november, er der stadig masser af gøremål i haven. Det er bl.a. nu, du skal beskære rododendron, så de bliver fine og tætte til foråret. 
  3. At lave søde papirhjerter, som ikke kun pynter i julen, men er fine hele året rundt.
  4. At producere og - vigtigst af alt - spise den lækreste nougatstang med chokolade. 
  5. At omfavne, at vejret byder på indendørsaktiviteter. Der er fx ingen skam i at bruge hele dagen på at lave din helt egen hjemmespa, når det alligevel regner og er koldt udenfor.
  6. At tage til juleudstilling i Humlemagasinet på Fyn. Der er masser af juletræer og pyntede juleborde samt rig mulighed for at shoppe glas, keramik og gaver.
  7. At læse i det nyeste ISABELLAS, mens vi nyder en sød og cremet rødbedelatte, som smager fantastisk.
  8. At samle naturmaterialer ind til årets juledekorationer og -kranse i smukke omgivelser. Du kan tage på en guidet tur i Koldkær Skov og langs Kattegatkysten. I skoven kan du finde mos, grene, blade og kogler til den mere traditionelle dekoration, mens du på stranden kan finde sten, tang og muslinger. Arrangementet finder sted søndag den 19. november kl. 13, og det er gratis at deltage.
  9. At bage det lækreste fletbrød med chokolade, der med garanti får hele hjemmet til at dufte af hygge!
  10. At dekorere haven med lysdekorationer og smukke kranse.

Se også: Hjemmelavede ansigtsmasker

Læs også: Din guide til hjemmebrygget gourmetkaffe

 

 

Læs også: