I oktober ser vi frem til...

Vi har glædet os til oktober, for det er højsæson for indendørshygge og hjerterare stunder med dem, vi holder af. Kryb under tæppet, bryg en kop te, og få inspiration til, hvad du kan lave i oktober.

Onsdag, 13. september 2017 - 12:44 - af Freja Bang Lyngbo. Foto: Anita Lindberg.

Når det bliver efterår, får vi lyst til at trække indenfor og varme os under et blødt, vamset tæppe og med masser af te på kanden. Det er bare lidt mere legitimt at spendere weekenden på sofaen, når det er gråt udenfor. Få det bedste ud af efteråret ved at tænde sterarinlys og skrue op for hyggebarometeret. Vi inspirerer dig til månedens hyggeligste gøremål!

Se også: På besøg hos det økologiske gartneri Grennesminde

I oktober glæder vi os til...

... At gøre haven hyggelig og indbydende med små kroge fyldt med lanterner og lysdekorationer.

... At bage et smukt og smagsgodt fletbrød med chokoladecreme.

... At tage til æblefestival i Assens, som løber fra mandag den 9. oktober til søndag den 22. oktober. Her kan du se på æblehaver, brygge cider og meget mere. 

... At passe og pleje stueplanterne indendørs, nu hvor de fleste af havens blomster går på vinterferie. Især monsteraplanten kaster vi for tiden alt vores opmærksomhed på!

... At pusle i haven med efteråsprojekter, som fx at samle frø og grave de sidste kartofler op.

Læs også: Hvad er biodynamisk landbrug?

... At bage havens græskar i en sød tærte med knasende mandler. 

... At få varmen til høstmarked på Strandgaarden, som finder sted alle dage i perioden fra søndag den 15. oktober til søndag den 22. oktober. Her kan du opleve forskellige levende værksteder og masser af sensommerens lækkerier. 

... At hygge os indenfor i læ for regnen med strikkepinde og garn, som vi bl.a. vil trylle om til de fineste servietter.

... At lyse haven op med den smukkeste lyng.

... At lave kranse af sæsonens smukkeste bær og blomster. 

Se også: Sådan dyrker du hortensia i krukker

Læs også: