Drikke

3 bud på lækre nytårscocktails

Mangler du inspiration til, hvad du og dine gæster skal nyde, når I skåler det nye år ind? Og er det tid til at finde på alternativer til asti og cava? Så har Nikolaj Brøndsted opskrifterne på tre lækre cocktails, få dem her.
af Cecilie Rubini 28.12.2014

Bartende Nikolaj Brøndsted har udviklet barkoncepterne og cocktailudvalgene for Umami og Mashrestauranterne, og han er igen i år blandt finalisterne i Diageo World Class, som er verdens største bartenderkonkurrence.

Se også: Chefredaktøren om nye begyndelser

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nikolaj har sammensat tre cocktails, som tager udgangspunkt i Tanqueray Ten-gin, Ron Zacapa 23-rom og whiskyen Johnnie Walker Gold, og han blander dem med ingredienser, som er tilgængelige i de fleste supermarkeder. - Jeg foreslår tre forskellige cocktails, der alle er relativt simple, ikke kræver særlig forberedelse og som kan laves med et minimum af udstyr.

Se dem i galleriet herunder: