Annonce

Sådan brygger du den perfekte kop kaffe

Annonce. 10.11.2017
Moccamaster er ikke alene hurtig, den er også designet til at brygge en perfekt kop kaffe. Få gode tips her samt den bedste opskrift på lækre marcipankiks, som du kan nyde til kaffen.
Med Moccamaster får du både funktionalitet, godt design, stilren kvalitet og holdbar brugervenlighed. Maskinen har bl.a. automatisk drypstop, der gør det nemt for dig at skænke en kop kaffe, selvom maskinen endnu ikke er færdig.
Vil du vide mere om kaffe? Se vores guide til hjemmebrygget kaffe! Auto-Offfunktionen slukker kaffemaskinen efter 40 minutter, og blanderør blander kaffen ud i hele kanden, så du får den bedste smagsoplevelse. De to separate varmeelementer sørger for først at brygge kaffen til 92-96° og dernæst holde din kaffe varm ved den optimale temperatur. Varmeelementet slukker automatisk, når vandtanken er tom. Moccamaster KBGC 982 AO kommer i et væld af indbydende farver. Se mere på moccamaster.com.

Læs også: 5 gode støvsugertips

Sådan laver du marcipankiks til kaffen:

  1. Tænd ovnen på 175°.
  2. Rul marcipan ud mellem 2 ark bagepapir, og stik hjerter ud.
  3. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 5-7 minutter.
  4. Dekorér marcipankiksene med smeltet hvid chokolade, og drys med frysetørrede hindbær, kakaonibs, finthakkede pistacienødder eller lignende.

Prøv også: De sprødeste flæskesvær