Annemette fra ”Den store bagedyst”: Jeg er Blomsterberg-fan

Når Annemette går i køkkenet for at bage, er det især kager, der står på menuen, hun beskriver sig selv som kagebager, der sætter stor pris på det æstetiske og perfektionistiske. Men hun understreger, at smagen altid er det primære. Hendes ambition er, at øjet skal imponeres og inspireres og ganen skal overraskes, udfordres og stimuleres.

Har du egentlig en yndlingskage?
-Min absolut yndlingskage er kanelsnegle og kanelstænger! Dem er jeg vokset op med, og intet slår en friskbagt kanelsnegl.

Få Annemettes opskrift på æblemuffins

Hvad kan du bedst lide at bage?
-Jeg elsker at bage lagkager! Det dér med at "konstruere" og "opbygge" en kage helt fra bunden fascinerer mig.

Nævn fem ting, du ikke kan undvære i dit køkken?
-Jeg kan ikke undvære min el-pisker, mit lerfad, en springform, kageplast og min fantasi.

Hvor finder du inspiration til dine kager?
-Jeg finder inspiration i alverdens ting. I flotte fotografier, som kan forestille noget helt andet end en kage, men som måske er supersmukt i farvekombinationen eller lignende, så kan jeg gå hjem og udvikle et koncept for en kage på baggrund af det. Jeg finder også inspiration fra min mormors gamle opskrifter og tusindvis af bage-opskriftsbøger.

-Jeg er en STOR fan af Mette Blomsterbergs søde, sirlige og perfektionistiske univers. Jeg kigger på verden med nysgerrige øjne, og så støder jeg som regel på ting og sager, der inspirerer mig.

Få lækre opskrifter fra Mette Blomsterberg