Cheesecake med klassisk blåbærpuré

Cheesecake med klassisk blåbærpuré - det skal du bruge:
5 små cheesecakes, der ikke har været på køl (se grundopskriften her)
400 g blåbær, frosne kan bruges
2 spsk vand ,
30-50 g sukker (smag på blåbærrene - er de
meget søde, tilsætter du kun lidt sukker)
Evt. 1 spsk majsstivelse (Maizena)

Pynt:
Friske blåbær

Cheesecake med klassisk blåbærpuré - sådan gør du:
Tilbered cheesecakes efter grundopskriften, men stil dem ikke på køl. Kom blåbærrene i en lille gryde med
vand og sukker, og bring dem i kog. Tag dem af blusset, hæld dem i en blender, blend og si dem. Hæld pureen tilbage i gryden. Tilsæt evt. majsstivelse, og kog det op, hvorefter pureen skal afkøle helt. Overtræk kagen med blåbærpureen - dette gøres nemmest med en palet. Stil kagen i køleskabet i 4 timer. Tag kagen ud af formen, og server straks, pynt med friske blåbær.

Prøv også vores andre opskrifter på cheesecake:
Cheesecake med chokolade - få opskriften her
Cheesecake med citron og lakrids - se, hvordan du laver den her
Cheesecake med kandiserede æbler - få opskriften her
Cheesecake med kiwi og vaniljesyltede passionsfrugter - få opskriften her