Annonce: Bekæmp alderstegn på kun 5 minutter

Din hud udsættes hele dagen igennem for ting, der gør, at den ser ældre ud. Dehydrering, almindelig aktivitet, forurening, tyngdekraft og klima påvirker din huds elasticitet og udseende i løbet af en dag. Men det kræver faktisk ikke så meget at bekæmpe dagens aldringstegn.
 

En dag i din huds liv (hudens daglige ældning)

 
 
Kl. 7: Vækkeuret ringer og afbryder dig i din skønhedssøvn. Studier viser, at hudens evne til at repararere skader fra sol, slitage og lignende falder ved dårligere eller afbrudt søvn, og at kvinder med mindre gode søvnvaner har større tendens til aldringstegn som fine linjer, rynker, pigmentering og mindre elasticitet i huden.
 
 
Kl. 8: På vej til arbejde udsættes du for sol, vind, kulde og forurening. De frie radikaler i forurenet luft kombineret med UV-stråler fra solen nedsætter din huds naturlige produktion af kollagen, hvilket gør din huds tekstur grovere og linjer og rynker dybere.
 
 
Kl. 11: Din hud begynder at være dehydreret, hvilket viser sig ved øget rødmen og på sigt en tristere teint fremkaldt af, at mikro-cirkulationen i huden går langsommere med alderen.
 
 
Kl. 13: Eftermiddagstrætheden begynder at melde sig – også i huden. Du har været på benene i mange timer, og tyngdekraften trækker langsomt huden nedad, hvilket med alderen forstærkes af, at huden mister sin elasticitet og modstandskraft over for tyngdekraften.
 
 
Kl. 16: De små linjer bliver dybere, fordi det yderste hudlag udsættes for påvirkning af varme, kulde, stråling og bakterier i løbet af dagen. Der dannes med tiden mindre kollagen, elastin og fibre i huden til at modstå disse påvirkninger.
 
 
Kl. 19: Alle ovenstående tegn begynder at kunne ses i dit ansigt, og du føler, at dit ansigt ser træt ud.

 

LØSNING: 5 minutters skønhedsrutine

 
Step 1: Rens
Vichy Pureté Thermale 3 in 1 er en ét-trins-rens, som kombinerer rensemælk, makeupfjerner og lotion i én. Vask blot ansigtet, og gå videre til serummet. Husk, at god hudpleje altid begynder med rens, hver morgen og hver aften.
 
Step 2: Serum
Påfør Liftactiv Serum 10 Supreme på renset hud, og fordel det jævnt i ansigtet. Liftactiv-serummet virker mod ældningstegn som rynker, trist hudtone og nedsat elasticitet.
 
Step 3: Pleje
Vichy Liftactiv Supreme Daycare er en antiage-dagcreme til normal og sensitiv hud – og det sidste trin i foryngelsen af din hud på bare 5 minutter.
 
 

Effekt allerede efter 10 dage

Da Vichy fik 60 kvinder til at teste den nye formel på Liftactiv Serum 10 Supreme, noterede de allerede efter 10 dage effekter som forbedret hudfornyelse, reducerede rynker, forbedret fasthed og frisk glød. Med Liftactiv Serum 10 Supreme opleves ansigtstræk som jævnere og mere udhvilede allerede første dag, og efter en måneds brug er rynker reduceret, og hudens fasthed føles forbedret.
 

 

:

: