Konkurrence: Bliv klar til forårets haveprojekter med Pinotex

Fuglekvidder, jord mellem fingrene og de første forårsblomster, der pibler frem. Haven skaber nogle dejlige rammer, oplevelser og stunder i familien, og det er nu, den skal piftes op og gøres klar til en dejlig havesæson. Drømmer du f.eks. om at male dine havemøbler af træ, er det klogt at vælge maling, der samtidig beskytter dem i mange år mod vind og vejr. Pinotex har et stort udvalg af træbeskyttelse i flotte farver, der passer til den moderne nordiske stil.
 

Vind gavekort på 1.000 kr.

Du kan være én af de fem heldige, som vinder et gavekort på 1.000 kroner til træbeskyttelse eller maling fra Pinotex. Så kan du kreere noget nyt eller vedligeholde udemiljøet i haven, sommerhuset eller på altanen. Deltag blot nederst på siden!
 

Creative Garden

Mangler du inspiration til farverige eller nye gør det selv-projekter i haven, kan du zappe forbi Creative Garden hos Pinotex. Her kan du få konkret vejledning til fine haveprojekter og inspiration til farverige DIY-idéer.
 

Moderne nordiske farver

Årets farvekollektion fra Pinotex er udvalgt af deres trendeksperter særligt til deres Creative Garden. Fælles for de 8 fine farver er synlighed, varme og intensitet.