Ny havekollektion fra Søstrene Grene

Søstrene Grene vil med udenfor! Deres nye kollektion er designet til udelivet, og der er både havemøbler, tekstiler og lanterner, så du kan skabe stemning og stil på altanen, terrassen eller i haven. I den nye kollektion finder du også et indbydende udvalg af fine potter og kasser, så du kan dyrke og pleje dine planter med stil. Den nye udelivskollektion afspejler den enkle, nordiske stil og har alligevel et glimt i øjet med legende mønstre og et strejf af friske farver.

Populære møbler og boligtilbehør
ISABELLAS er vilde med søstrenes nye 'grønne' kollektion, og hvis den bliver ligeså populær som deres interiørkollektioner, skal du nok ikke vente for længe med at få fingrene i dine udvalgte favoritter. Det er nemlig ikke længe siden, at Søstrene Grene kom med deres første møbelkollektion, som blev revet af hylderne.

De prisbevidste møbler og moderne design vagte stor opsigt, og siden er hypen og kampen omkring Søstrene Grenes billige møbler og boligtilbehør blot vokset. Udelivskollektionen findes i Søstrene Grene-butikkerne fra den 30. marts og så længe lager haves. 

Inspiration til aftensmaden: Sådan laver du den gode klassiske persillesovs!

ISABELLAS-favoritter fra kollektionen i galleriet herunder!

Se hvordan man dyrker køkkenhaven økologisk